Regio Controller (V17.0873)

Werkgever
's Heeren Loo Zorggroep
Plaats
Monster
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Regio Controller, bij een boeiende landelijke zorginstelling! (V17.0873)
Kun jij als sparringpartner cijfers vertalen naar heldere rapportages en adviezen? Beschik jij over analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden? Ben je integer en beschik je over organisatiesensitiviteit? Lees dan verder en solliciteer nu op deze veelzijdige, leuke baan.

's Heeren Loo zoekt per direct in Monster:
Regio Controller
32 - 36 uur

Je bent verantwoordelijk voor een adequate bewaking van de planning-en-controlcyclus en signaleert, analyseert en rapporteert tijdig hierover aan de regiodirecteur in Monster. Daarnaast ben je betrokken bij de regioplannen en ondersteun je het management bij het vertalen van deze plannen in begrotingen. Je beoordeelt businesscases en ziet kansen voor innovatie. Het interessante voor jou is de interactie tussen zorg en financiën. Je hebt enerzijds contacten met collega's uit je eigen werkveld, en anderzijds spreek je veel managers uit de zorg. Kortom, jij bent de verbinding in deze twee werkvelden waarbij elke dag anders is.

Wie zijn wij?
Je werkt binnen de afdeling Finance & Control (45 fte) en legt verantwoording af aan de manager Planning & Control. De afdeling Finance & Control is gevestigd in Amersfoort. Je hebt een zelfstandige functie, maar je kunt altijd met je collega’s sparren. Er heerst een prettige, open en informele sfeer. We denken en kijken met elkaar mee en zijn gericht op kennisdeling. Daarnaast zijn we heel proactief; we signaleren veel en gaan daarmee ook zelf actief aan de slag.

's Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. 's Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uitmaken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom, gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Wat vragen wij?
Je beschikt over een afgeronde controllersopleiding (hbo+) en/ of (Bedrijfs)economische opleiding met meerdere jaren ervaring als controller. Daarnaast beschik je over:

  • kennis en ervaring in verandertrajecten en processen;
  • ervaring met projectmanagement en het opstellen van projectplannen;
  • een goed gevoel voor (interne) verhoudingen en strategisch inzicht;
  • goede communicatieve en tactische vaardigheden die je inzet op verschillende niveaus binnen de organisatie;
  • analytisch denkvermogen en heb je een hands-onmentaliteit.


Wat bieden wij?
We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
Salaris is conform cao Gehandicaptenzorg in de functieschaal (FWG) 60 in de functie van Regio Controller en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. 's Heeren Loo beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd.

Opmerkingen
Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober aanstaande op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 25 september 2017 via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Mariska Grift of Tanja Tammer (Secretariaat Financiën & Control), op telefoonnummer 088-0371101. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.sheerenloo.nl.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Mariska Grift

Solliciteer op deze vacature


 

's Heeren Loo Zorggroep

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.