Senior salarisadministrateur

Werkgever
Royal Reesink
Plaats
Apeldoorn
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Transport/Logistiek, Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Senior salarisadministrateur
standplaats: Apeldoorn

Organisatie
Royal Reesink NV is een sterk groeiend, 230 jaar oud bedrijf dat zich focust op twee segmenten: Reesink Equipment en Reesink Industries. Binnen Reesink Equipment zijn verschillende bedrijven actief als distributeur van diverse A-merken en/of het voeren van sterke concepten voor de land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, material handling en grond-, weg- en waterbouw. Binnen Reesink Industries zijn verschillende bedrijven actief als distributeur van (bewerkt) staal, persoonlijke beschermingsmiddelen en hydraulische componenten/systemen. In totaal werken er ruim 1.600 medewerkers verdeeld over diverse bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Turkije, Engeland, Denemarken, Ierland en Kazachstan.

Afdeling
De functie van senior salarisadministrateur / functioneel beheerder is vacant binnen het nieuw op te richten HR Shared Service Centre (SSC). Het SSC zal de volledige HR- en Payroll-administratie verzorgen voor alle Nederlandse bedrijven van Royal Reesink.

Het SSC zal vanaf januari 2018 operationeel zijn en aangestuurd worden door de Manager SSC. Binnen de salarisadministratie zullen dan naast de senior salarisadministrateur ook een salarisadministrateur en een HR-medewerker werkzaam zijn. Samen verwerken jullie 900 loonstroken via een systeem dat het komende half jaar geïmplementeerd moet worden.

Functie
Als senior salarisadministrateur sta je garant voor een vlekkeloze verwerking en stipte uitbetaling van maandelijks 900 loonstroken. Ook heb je het functioneel beheer over de applicatie. De eerste fase binnen deze functie zal met name besteed worden aan het implementeren en testen van de software. Vanaf januari 2018 ga je als expert van het systeem meewerken in de uitvoering

Als senior salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor:

 • het toepassen van de juiste cao-bepalingen en andere arbeidsvoorwaardelijke afspraken;
 • het signaleren van en inspelen op veranderende wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie;
 • het gevraagd en ongevraagd adviseren van de directie en management over alle aspecten die met cao-bepalingen, salarissen en inhoudingen te maken hebben;
 • het beantwoorden van vragen over salarisverwerking, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale wetgeving;
 • het samenstellen van overzichten en aangiften en het verstrekken van alle relevante informatie voor controles;
 • de verdere professionalisering van de afdeling. Je bekijkt bestaande processen en systemen kritisch en doet voorstellen ter verbetering;
 • de externe contacten richting Belastingdienst, Verzekeraars, Pensioenfonds en andere relevante stakeholders.


Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor:

 • het implementeren en testen van de nieuwe salarissoftware;
 • de optimale inrichting van de salarissoftware;
 • het doorvoeren van verbeteringen in het gebruik van de salarissoftware, de werkprocessen en de administratieve organisatie;
 • het testen van nieuwe implementaties en wijzigingen in de software;
 • het verzorgen van trainingen voor gebruikers;
 • het contact richting de softwareleverancier.


Functie-eisen
Om de rol van senior salarisadministrateur succesvol uit te kunnen voeren heb je naast inhoudelijke kennis het vermogen om de verbinding te leggen in de organisatie. Je beseft als geen ander dat de adviserende taak een steeds belangrijker onderdeel is van de rol van salarisadministrateur.

Bouwen aan een organisatie in transitie. Daar krijg je energie van! Royal Reesink is continu in beweging en barst van de ambities waarbij overnames geen uitzonderingen zijn. Je deinst niet terug voor de verandering of vernieuwing

Klantgericht op het hoogste niveau is een van de andere ambities. Een tijd waarin alles online gebeurt en innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen, vraagt om nieuwe ideeën met een digitale, interdisciplinaire maar ook klantgerichte aanpak. Hierbij heb je oog voor de krachten in je omgeving.

Kortom, je bent ondernemend en dienstverlenend, en klantgerichtheid is je passie. Trends en nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied zijn voor jou bekend. Complexe situaties vind je uitdagend en je behoudt overzicht over alles wat er speelt.

Daarnaast beschik je over:

 • hbo-werk- en denkniveau, je hebt PDL bij voorkeur aangevuld met VPS;
 • minimaal 5 jaar praktijkervaring in een rol als senior salarisadministrateur;
 • ervaring met het toepassen van verschillende cao’s;
 • aantoonbare affiniteit en/of ervaring met functioneel applicatiebeheer;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • probleemoplossend vermogen;
 • analytische vaardigheden en ben je nauwkeurig en deadlinegedreven.


Aanbod
Reesink biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt Reesink de mogelijkheid om mee te werken aan de verdere professionalisering van de onderneming. De organisatie groeit zowel autonoom als door overnames en is daardoor continu in beweging.

Inlichtingen
De werving voor deze positie wordt begeleid door Delfin Finance. Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Mark Simons, +31 (0)6-52 37 67 75. Meer informatie over Royal Reesink is te vinden op de website www.royalreesink.com.

Wil je direct reageren, dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatiebrief (graag voorzien van een eventuele vakantieplanning) via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Mark Simons

Solliciteer op deze vacature


 

Royal Reesink

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.