Junior Controller

Werkgever
Provincie Overijssel
Plaats
Zwolle
Regio
Overijssel
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Junior Controller
Standplaats: Zwolle, tijdelijke functie

De provincie Overijssel geeft uitvoering aan een grote investeringsimpuls voor de Overijsselse samenleving. Tegelijkertijd is de wereld om ons heen aan het veranderen. Het is belangrijk dat wij op een flexibele manier op deze ontwikkelingen in kunnen spelen. Deze ontwikkelingen vragen inventiviteit maar ook vasthoudendheid van planning & control. Dit doen we binnen het team financiën met een team van 20 collega’s.

Wat ga je doen?
Wanneer je als financial bij de eenheid Bedrijfsvoering werkt, dan kloppen de cijfers. Dat vinden we vanzelfsprekend. Wat daarna komt maakt het echte verschil! In samenwerking met een aantal collega-controllers ben je als junior controller de sparringpartner van en luis in de pels voor het management voor jouw eenheid. Je adviseert binnen de concernkaders mede over de financieel economische aspecten van de voorstellen bij de eenheid. Je hebt een belangrijke rol bij het signaleren, analyseren en bespreekbaar maken van risico’s en het opstellen van de beheersmaatregelen daarvoor. Bij de totstandkoming van de planning- en controlrapportages van de eenheid heb je een aanjagende rol. Kortom, je bent de spil voor de bedrijfsvoering en control in brede zin van deze eenheid.

Wat breng jij mee?
Als junior controller heb je recent een wo-diploma in een bedrijfseconomische richting behaald en heb je maximaal 2 jaar werkervaring. Tijdens je studie heb je laten zien dat je interesse en gevoel hebt voor digitale rapportagesystemen. Je hebt belangstelling voor bestuurlijk financiële vraagstukken. Je bent analytisch en goed met cijfers maar je bent ook geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om een afwijkend standpunt in te nemen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer, verbinder en in staat om goede werkrelaties op te bouwen.

Wat bieden wij jou?
Een dienstverband voor de duur van 2,5 jaar. Jij krijgt voor deze functie afhankelijk van je ervaring een salaris van minimaal € 2.775,86 en maximaal € 3.965,53 (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zoveel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken. Bekijk onze werkomgeving op www.werkenbijoverijssel.nl.

Jouw plek binnen onze organisatie
Je gaat aan de slag bij de eenheid Bedrijfsvoering, een van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. Je collega’s daar zijn professioneel, betrokken en trots op hun vak en vakkennis. Elke dag zorg je er samen voor dat de organisatie kan worden bestuurd. Zo kunnen de collega’s van andere eenheden zich optimaal op de uitvoering van de provinciale kerntaken richten.

De provincie Overijssel is een toonaangevende overheidsorganisatie. Bij ons krijg je te maken met een volledig digitale beleidscyclus, een modern arbeidsvoorwaardenbeleid en een kantoor ingericht op basis van het Nieuwe Werken. Het hoofd van je eenheid geeft leiding aan de besluitvorming over bedrijfsvoeringsactiviteiten. Dit gebeurt via het organisatiebrede bedrijfsvoeringsoverleg. Jouw werkzaamheden en je rol zijn samen te vatten in drie onderdelen: adviseren, control(eren) en faciliteren. Jouw eenheid bestaat uit zes teams: Financiën, Backoffice Financiën, Personeel & Organisatie, Informatie, Faciliteiten en Juridische Zaken. Je gaat samenwerken met zowel 138 vaste collega’s, als collega’s die op tijdelijke basis vanuit hun expertise bijdragen. Meer informatie over de provincie Overijssel vind je op www.overijssel.nl.

Job alert
Wil je op de hoogte blijven van vacatures die aansluiten bij jouw interesse en achtergrond? Registreer je dan voor een job alert. Je ontvangt direct een e-mail wanneer er een interessante vacature voor je verschijnt. Inschrijven

Meer informatie over deze vacature
Voor vragen over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Jeanine Welmers, teamleider financiën op 038-499 45 321 45. Je kunt solliciteren tot 4 januari 2018 via het online sollicitatieformulier.

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Contactgegevens

Jeanine Welmers

Solliciteer op deze vacature


 

Provincie Overijssel

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.