Business Controller m/v

Werkgever
Hertek B.V.
Plaats
Weert
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Techniek, Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

 Heb jij een hoog ambitieniveau, drive en commitment? Door de aanhoudende groei én de behoefte om verder te professionaliseren, is er een nieuwe functie binnen Hertek ontstaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een: 

Business Controller m/v
standplaats: Weert, fulltime

Jouw uitdaging
Je bent de rechterhand van de financieel operationeel directeur. Je bent mede het financieel geweten van Hertek en je spreekt onafhankelijk je mening uit. Je verzorgt structureel managementinformatie, waaronder maandrapportages, KPI-rapportages en draagt bij aan het opstellen en coördineren van businessplannen en budgetten. Je hebt ervaring met het ERP-pakket Microsoft Dynamics AX2012 en/of MS Dynamics 365 en rapportagetools zoals BI en adviseert van daaruit de directie en de lijnmanagers met betrekking tot de analyse van de ontwikkeling van winstgevendheid, de budgetbewaking en de opstelling van kritische performance indicatoren. Je verzorgt ook de voor- en nacalculatie van onze projecten.

Business Hertek Groep
Dat brand grote schadelijke gevolgen heeft en dat snelle detectie, veilige ontruiming, gasblussing of explosieonderdrukking dit zal voorkomen, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. En dat zorg- en communicatiesystemen voor een kwalitatief betere en efficiëntere zorgverlening zal zorgen waarschijnlijk ook niet.

Hertek garandeert deze veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen. Met bijna 200 medewerkers (vier Business Units en een Shared Service Center) staan wij als Hertek Groep dagelijks voor onze klanten klaar om meesterwerk te leveren. Ons kernwoord is PASSIE: onze medewerkers hebben hart voor de zaak en werken elke dag met veel plezier binnen onze informele organisatie. Wij vieren onze successen met elkaar!

Wie ben jij?
Je hebt een wo-opleiding bedrijfseconomie of vergelijkbare (RC is een pre), 3 à 5 jaar relevante ervaring als business controller bij een industriële of projectenomgeving en past binnen een no-nonsense cultuur. Je bent een teamplayer, flexibel, resultaatgericht en probleemoplossend. Je bent analytisch sterk en hebt goede communicatieve vaardigheden. Van nature ben je voortdurend bezig met het verbeteren van bestaande processen en systemen. Je hebt werkervaring in het opstellen van de planning- en controlcyclus en het nauwkeurig werken met budgetten. Je stelt rapportages op van resultaatberekeningen en verzorgt hierbij de toelichting. Je draagt proactief bij aan de totstandkoming van bedrijfseconomische en financiële normen.

En jij krijgt

  • Een zelfstandige en uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is.
  • Een marktcomform salaris.
  • Een pensioenregeling en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
  • Een winstdelingsregeling en mogelijke reiskostenvergoeding.
  • Minimaal 30 verlofdagen.
  • Enthousiaste collega’s met een mentaliteit van 'samen staan we sterk'.
  • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
  • Goede ontwikkel mogelijkheden. Ga jij ook zelf het gesprek aan over wat je nodig hebt?


Wil jij deze droombaan bij Hertek?
Wil jij als business controller aan de slag bij een organisatie waar professionaliteit én werkplezier als bij geen andere organisatie gecombineerd wordt? Stuur dan nu jouw motivatie en cv naar onze interim recruiter, Jeffrey Koekebacker, op e-mailadres: Talent@hertek.nl.  Meer informatie over onze organisatie? Kijk op www.hertek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Jeffrey Koekebacker

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.