Finance Assistant

Werkgever
Herbalife
Plaats
Venray
Regio
Limburg, Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Handel
Opleidingsniveau
HBO, MBO
Aanstelling
Fulltime

Finance Assistant
Standplaats: Venray, 40 uur per week

Vanwege de groei van de organisatie en verdere professionalisering van de afdeling Finance in Venray (gevestigd in ons EMEA-distributiecentrum) zoeken wij een nieuwe collega om het Finance team te komen versterken. De afdeling Finance wordt momenteel bemand door 5 personen. De hoofdactiviteiten en verantwoordelijkheden van het Finance team zijn o.a. Accounts Receivable invoicing, berekenen en opzetten van transfer pricing, rapportages en analyses maken, intrastat aangifte (CBS aangifte voor alle goederen die vanuit Venray verstuurd worden naar andere EU lidstaten), maken van facturen voor ongeveer 90 landen en alle andere bijbehorende administratieve taken.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Factureren van intercompany transacties naar importeurs, evenals het maken van creditfacturen.
  • Factureren van niet standaard orders (NSO) aan andere Herbalife vestigingen.
  • Factureren voor andere Herbalife vestigingen.
  • Creditfacturen en proforma’s maken voor Herbalife vestigingen.
  • Controleren en beoordelen van facturen of ze voldoen aan de financiële richtlijnen van het betreffende land.
  • Intensief samenwerken met het Finance team in Luxemburg.
  • Evalueren en verbeteren van AR-processen aangezien elk land zijn eigen regels en voorwaarden stelt aan een factuur.
  • Je ondersteunt de afdeling bij alle voorkomende overige werkzaamheden en je bent flexibel bij afwezigheid van collega’s.


Ben jij de professional die we zoeken?
Je beschikt over een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding (studierichting bedrijfseconomie, administratie of accounting). Relevante administratieve ervaring is een pre, maar gedreven starters mogen ook reageren. Je bent accuraat, flexibel, leergierig, proactief, klantgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt graag in een team en bent stressbestendig. Werken in een complexe omgeving met strakke deadlines en planningen zie je als een uitdaging. Verder ben je een expert in Excel en ben je bekend met het werken in een ERP-systeem (Oracle is een pre). Tot slot heb je goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?
Herbalife is opnieuw uitgeroepen tot een officiële Great Place to Work in 2017. Wij vinden het belangrijk dat iedereen dagelijks met plezier naar het werk gaat. Een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering, open communicatie, respect en collegialiteit staan hierbij centraal. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Herbalife is een internationale, beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging. Een verkoopteam van meer dan 3 miljoen onafhankelijke members verkoopt Herbalife producten in meer dan 90 landen wereldwijd. In Venray is het EMEA distributiecentrum (EDC) gevestigd en met 260 medewerkers dragen we zorg voor de distributie naar individuele members binnen Europa en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd. Neem een kijkje in ons distributiecentrum op http://bedrijf.herbalife.nl/herbalife-nederland.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae vóór 5 januari 2018 naar jobsnetherlands@herbalife.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barry Janssen, Supervisor Finance EMEA, via telefoonnummer +31 (0) 478 55 60 60. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.herbalife.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Contactgegevens

Spurkterweg 16

5804 AP Venray


 

Herbalife

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.