Assistant Controller

Werkgever
Duynie Group
Plaats
Alphen aan den Rijn
Regio
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Assistant Controller
40 uur
standplaats: Alphen aan den Rijn


In deze uitdagende rol ben je met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van de financiële gegevens van een achttal Nederlandse en Belgische BV’s. Je hebt je eigen aandachtsgebied en zorgt hierbij ook voor de benodigde marge analyses en rapportages. Het betreft hier zeker een veelzijdige functie.
 
Belangrijkste taken:

  • Zorgdragen voor de maandafsluiting en jaarafsluiting.
  • Opstellen van marge analyses en weekrapportages.
  • Controle en analyseren van de balans en winst en verliesrekening.
  • Samenstellen van balansdossiers en jaarrekeningen.
  • Actieve bijdrage aan de accountantscontrole.
  • Calculeren periodieke afrekeningen m.b.t. inkoopcontracten.
  • Toezicht houden op de verplichtingen administratie.
  • Intercompany afstemming.
  • Btw, ICP, Intrastat, CBS en andere aangiftes.
  • De afdeling Finance, Control & ICT bestaat uit 20 personen, waarbij er 12 medewerkers specifiek voor het onderdeel Finance werkzaam zijn.


Jouw kwaliteiten:
Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde hbo-opleiding in de financiële richting. Daarnaast heb je relevante werkervaring opgedaan op een financiële administratie bij een productie/ handelsonderneming. Verder beschik je over een pragmatische, resultaatgerichte werkinstelling. Je bent leergierig, proactief en communicatief vaardig. In je werk ben je uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Je kunt goed overweg met Excel en ervaring met Exact is een pre.
 
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als finance professional? Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden
Een brede financiële functie in een enthousiast team van een dynamisch en groeiend bedrijf. Een fulltime functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Standplaats van deze functie is Alphen aan den Rijn.
 
Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline van Aert, HR Manager, tel. 0172-460669. Kijk voor meer informatie op www.duyniegroup.com.

Jouw schriftelijke sollicitatie kun je sturen aan Duynie Group, Postbus 86, 2400 AB Alphen aan den Rijn, ter attentie van afdeling HR. Per e-mail mag uiteraard ook: jobs@duyniegroup.com.
 
Over Duynie Group
Duynie Group bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de diervoedingsindustrie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Eline van Aert

Solliciteer op deze vacature


 

Duynie Group

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.