Business Controller / Financial Manager

Werkgever
Cityden B.V.
Plaats
Amsterdam
Regio
Flevoland, Noord-Holland, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Toerisme/Recreatie
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Business Controller / Financial Manager

Wie zijn wij?
Cityden Up hotel apartments is een nieuw hotelconcept binnen de hotelindustrie; een hybride tussen een thuis en een kantoor met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende omgeving. Cityden Up speelt in op de behoefte van de (jonge) zakenreiziger: een open en gezellige sfeer. De inrichting van het hotel is dan ook zeker niet traditioneel: receptie (24/7), bar en lounge lopen naadloos in elkaar over.

Cityden serviced apartments biedt appartementen aan waarin de vrijheid van een eigen stadsappartement gecombineerd wordt met hotelservices als een persoonlijke check-in/out, housekeeping, supersnel internet, 24-uurs bereikbaarheid en security. Deze appartementen liggen verspreid over 9 locaties in de meest populaire gebieden van Amsterdam. Cityden serviced apartments richt zich met name op de zakelijke reiziger die de voorkeur heeft (boven een regulier hotel) om bijvoorbeeld met het gezin in een appartement te verblijven of professionals die vaak (vanuit corporate budgetten) een appartement delen (ieder een eigen slaapkamer).

Wie zoeken wij?
Als business controller ben jij verantwoordelijk voor de financiële planning & controle, maandafsluiting en performance reporting voor onze hotelactiviteiten. In deze snel groeiende onderneming begin je in directe samenwerking met de directie om een verdere basis neer te zetten. Daarna krijg je de ruimte om je rol als business controller uit te voeren. Je bent betrokken bij alle financiële aspecten die in onze snel veranderende omgeving voorbij komen.

In deze job is geen dag hetzelfde. Meedenken en een-op-een schakelen met jonge ondernemers geeft jou energie en het geven van gevraagd en ongevraagd advies zit in je bloed. Door de grote groei is er veel ruimte en mogelijkheid om initiatief te nemen en dat wordt ook zeker gewaardeerd.

Je wordt blij (en bent hartstikke goed in) van het maken van analyses en rapportages. Je gaat aan de slag als je iets signaleert, zoekt alles tot het laatste puntje uit en komt met een advies of oplossing.

 • Wij houden van sprankelende, positieve en onafhankelijk denkende mensen.
 • Bij voorkeur 1 tot 3 jaar ervaring recente ervaring op financieel gebied.
 • Minimaal hbo-werk- en denkniveau.
 • Kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Excel heeft geen geheimen voor jou en je vindt makkelijk je weg in onze IT-systemen.


Wat bieden wij?

 • Een snelgroeiend, jong en hip bedrijf (niet het ‘standaard’ hotel) waar je volop kan ontwikkelen en je eigen netwerk kan opbouwen.
 • Een zelfstandige job.
 • Een plek waar je jouw ambitie kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen.
 • Directe samenwerking met de succesvolle jonge ondernemers achter Cityden.
 • Een jong team en hele leuke collega’s.
 • Een goed salaris met een nog betere bonus.
 • Gratis sporten in onze fitnessclub.


Geïnteresseerd?
Neem contact met Peer Aldenhoven via 020 30 80 295 of via email vacature@cityden.com. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op cityden.com.

Je motivatie en cv ontvangen we graag via email vacature@cityden.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Peer Aldenhoven

Solliciteer op deze vacature


 

Cityden B.V.

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.