Manager Finance & Control

Werkgever
BDO Advisory
Plaats
Rotterdam
Regio
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Bouw
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Manager Finance & Control

Onze relatie is een gerenommeerd bedrijf in de bouwsector, dat actief is in Nederland, Duitsland en België in zowel het renovatie- als nieuwbouwsegment. Opdrachtgevers waarderen het bedrijf vanwege haar vakkennis, de toepassing van nieuwe technieken en de mogelijkheden die zij biedt om haar klanten echt te ontzorgen. De hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid vormen daarbij de basis van het succes. Er heerst een pragmatische en no-nonsense cultuur.

Vanwege gerealiseerde groei, een sterk toegenomen vraag naar informatievoorziening en een forse groeiambitie, is men op zoek naar een stevige Manager Finance & Control die kan meegroeien met het bedrijf en kan meebewegen met de aankomende veranderingen.

Functie
Als Manager Finance & Control rapporteer je rechtstreeks aan de directie van de holding en heb je een zeer breed takenpakket. Je maakt deel uit van het managementteam van de Nederlandse B.V. en bent een belangrijke sparringpartner voor de directie. Je geeft in deze brede functie direct leiding aan de afdeling administratie, de receptie en de afdeling P&O. Je draagt zorg voor hoogwaardige en eenduidige managementinformatie. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er volledige en correcte administraties worden gevoerd. Je verzorgt daarbij de maand-, kwartaal- en jaarcijfers, de geconsolideerde cijfers en zorgt voor een juiste budgettering. Gezien de aard van het bedrijf vormt projectcontrol een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Mede door de komst van een nieuwe aandeelhouder wordt het (door)ontwikkelen en aanleveren van managementinformatie steeds belangrijker. Tenslotte ben je in deze functie nauw betrokken bij automatisering en heb je hierin vaak een sturende en bepalende rol.

Kortom, het betreft een zeer brede en uitdagende functie, binnen een sterk veranderende omgeving. Er is ruimte voor initiatieven en het verder professionaliseren van de organisatie. Ook de businesscontrol functie kan nog verder worden uitgediept. Op korte termijn behoort doorgroei binnen deze onderneming zeker tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • Gedegen financiële achtergrond op hbo- of wo-niveau.
  • Pragmatisch, no-nonsense, met de voeten in de klei kunnen staan, snel kunnen schakelen tussen verschillende niveaus, midden in het bedrijf staan.
  • Een veelzijdige manager, die gemakkelijk te benaderen is en oog heeft voor de mensen.
  • Kennis van en ervaring met projectadministraties is een vereiste.
  • Bij voorkeur ervaring in functies met een bredere scope dan alleen finance, kennis van P&O.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.
  • De capaciteiten en ambitie om vanuit deze functie door te groeien.


Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie binnen een onderneming die in beweging is. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Advisory. Je sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden middels ons online sollicitatieformulier t.a.v. Merel Festraets, vacaturenummer 221. Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen via telefoonnummer 030-284 9960. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.