Financieel medewerker

Werkgever
BDO Advisory
Plaats
Harderwijk
Regio
Gelderland, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Industrie
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Onze relatie is een familiebedrijf dat al jarenlang actief is in handel en productie. De voornaamste activiteiten bestaan uit in- en export van veelal bevroren levensmiddelen en broedeieren. Oorspronkelijk betrof het vooral handel en productie van pluimveevlees; de afgelopen jaren zijn de productgroepen uitgebreid met rund- en varkensvlees, vis, groente en broedeieren. Alles draait om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in Europa, Azië en Afrika.
 
Het familiebedrijf is een platte organisatie met een pragmatische en no-nonsense cultuur. Het voornaamste streven is een betrouwbare handelspartner te zijn voor klanten en leveranciers. Door het bezit van eigen koel- en vrieshuizen is het bovendien in staat om ook op logistiek gebied flexibel en snel klanten van dienst te zijn.
 
In verband met de toename van vastgoedactiviteiten zijn er interne verschuivingen en is er behoefte ontstaan aan uitbreiding van de financiële administratie met een zelfstandige:
 
Financieel medewerker
Harderwijk, (32-)40 uur per week

Functie
Als financieel medewerker ben je werkzaam op de financiële afdeling en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende administratieve taken. Op nauwkeurige wijze draag je zorg voor het verwerken en controleren van inkomende bonnen en facturen. In het verkoopproces heb je zowel zicht op voorraadtransacties in het eigen vrieshuis als transacties via externe verladingen, waarbij je het gehele traject administratief verwerkt en zorgt voor een foutloze facturatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende administratieve werkzaamheden, zoals het doen van btw-aangiftes, crediteuren- en debiteurenbeheer, beheer van verzekeringen, invoeren van bankafschriften, aanvragen van importlicenties, salarisbetalingen, behandeling van vraagstukken VPB/AB, verwerken van post en bestellingen. In deze functie heb je extern contact in het Engels en wordt er van je verwacht dat je makkelijk met de verschillende in- en externe contacten kunt communiceren. Kortom, het betreft een brede en afwisselende functie.
 
Functie-eisen
Wij zoeken een medewerker die accuraat en zelfstandig werkt en die betrouwbaar en loyaal is. Gezien het dynamische karakter van de markt waarin het familiebedrijf actief is, is een flexibele houding en het vermogen om snel te kunnen schakelen vereist. Idealiter ben je in staat om mee te denken met de organisatie, bijvoorbeeld ten aanzien van procesverbeteringen, en kijk je niet alleen naar de cijfers, maar heb je ook gevoel voor de business.
 
Profiel

  • Afgeronde financiële opleiding op mbo+ niveau en enkele jaren werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een internationale handelsomgeving.
  • Uitstekend cijfermatig inzicht, stevige persoonlijkheid, communicatief vaardig, flexibel en proactief.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent woonachtig in de regio Harderwijk en je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar (32 uur is bespreekbaar). 


Aanbod
Wij bieden een brede administratieve functie in een dynamisch, internationaal georiënteerd familiebedrijf (20 fte), waarbij je een belangrijke rol vervult in de ondersteuning van de financiële afdeling. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.
 
Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Advisory. Je sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden middels het online sollicitatieformulier t.a.v. Merel Festraets en vermelding van vacaturenummer 200. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie kun je contact met Merel Festraets opnemen via telefoonnummer 030-284 9960. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Merel Festraets

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.