Salarisadministrateur (m/v)

Werkgever
Avoord
Plaats
Etten-Leur
Regio
Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

 Kloppen bij jou altijd alle salarisstroken? Krijg je energie van het Lean maken van processen? Ben je opgeleid als salarisadministrateur en heb je minimaal 1 jaar ervaring in dit vakgebied? Dan hebben wij voor jou een prachtige uitdaging!

Salarisadministrateur (m/v)
36 uur per week

Wie ben jij?
Een veelzijdige enthousiaste collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je gaat de salarisadministratie uitvoeren in de meest brede zin van het woord. Je komt te werken in een hecht team van 10 collega’s. Als professional weet je natuurlijk al wat je vak inhoudt. Mutaties verwerken, salarisoutput controleren en de pensioenadministratie bijhouden, zijn taken die voor jou geen geheimen meer kennen. Je kent alle ins en outs van de cao VVT, wetgeving van de belastingdienst en uitvoeringsinstelling. Je bent verder verantwoordelijk voor het financiële proces zoals de salarisjournaalpost, interne controles en werkzaamheden voor de begroting en jaarrekening.

Daarnaast lever je een bijdrage aan verbetertrajecten, waaronder de implementatie van het HR Portal in 2017. Het vastleggen en onderhouden van werkprocessen waarbij je ook kijkt naar het toepassen van Lean-principes binnen de afdeling en in relatie tot andere afdelingen behoort ook tot je taak. Om het nog uitdagender te maken krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheer en de inrichting van de applicaties. De applicaties waarmee gewerkt wordt zijn ondere andere Youforce, Beaufort en Gemal van Raet.

Wat verwachten we van je?

  • Je beschikt over een hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt vakgerichte opleidingen afgerond zoals Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS).
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als salarisadministrateur.
  • Je bent een klantgerichte, analytisch sterke, flexibele, proactieve en positief ingestelde medewerker die zelfstandig en accuraat werkt.


Over Avoord Zorg en Wonen
Voor ons staat de cliënt centraal, 'wat vindt ú belangrijk' is niet voor niets ons motto. Zelfregie, Respect en Samen Leven zijn dé kernwaarden binnen onze organisatie. Alle medewerkers stralen dit uit. Wij staan als organisatie voor vernieuwing. Bij Avoord Zorg en Wonen luisteren we naar wat jij belangrijk vindt en kijken samen waar je in je kracht staat zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.avoord.nl.

Zie jij jezelf al bij ons werken? 
Dan komen we graag met je in contact. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dianne den Boer, Manager Financiële Administratie, bereikbaar op telefoonnummer 076-5325216.

Je sollicitatie kun je tot 21 augustus 2017 richten aan Marieke Vellema, functionaris PO&O, via sollicitatie@avoord.nl of via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Dianne den Boer

Solliciteer op deze vacature


 

Avoord

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.