Financieel-economisch medewerker

Werkgever
3B Wonen
Plaats
Bergschenhoek
Regio
Utrecht, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

Voor de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:

Financieel-economisch medewerker
met belangstelling voor doelmatige bedrijfsvoering
32-36 uur per week

Functie
In deze functie geef je samen met jouw collega’s vorm en inhoud aan het financieel-economisch beleid van de organisatie. In teamverband realiseer je het jaarverslag, de begroting en lever je een bijdrage aan de verantwoording richting toezichthouders. Daarnaast verzorg je de periodieke informatievoorziening zoals managementrapportages en scenarioanalyses. Je beoordeelt, onderzoekt en adviseert over fiscale mogelijkheden en de effecten ervan op de organisatie. Bovendien heb je een rol bij de interne controles en administratieve organisatie.

Profiel
Je hebt een bedrijfseconomische of accountancy opleiding op minimaal hbo-niveau. Je bent analytisch en volgt actief veranderingen in jouw vakgebied (Woningwet en fiscaliteiten: vpbbtw en overdrachtsbelasting). Bovendien anticipeer je tijdig op veranderingen die plaatsvinden in politieke, bestuurlijke en maatschappelijke omgevingen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Kennis op het gebied van vastgoedsturing en volkshuisvesting is een pre. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in dit gebied.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een informele organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng, leuke collega’s en aandacht voor ontwikkeling en groei. De cao Woondiensten is van toepassing. De functie is ingeschaald in J (€ 3.566 - € 4.572) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Team
Het team Bedrijfsvoering bestaat uit de manager en 10 medewerkers met verschillende disciplines zoals bedrijfsadministratie, planning & control, informatisering en inkoop.

3B Wonen, passend en dichtbij
3B Wonen is het aanspreekpunt voor iedereen die wil huren in de sociale sector in Lansingerland. Wij staan voor passend wonen voor mensen met een beperkt budget. Dichtbij betekent voor 3B Wonen dat zij in haar dienstverlening en klantbediening zoveel mogelijk aansluit en inspeelt op de wensen en behoeften van haar klanten en belanghouders.

Reageren
Spreekt deze functie jou aan en herken je jezelf in het geschetste profiel, dan nodigen wij je uit vóór 3 april 2017 te reageren. We ontvangen graag jouw motivatie en cv via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ferry van der Pal, manager Bedrijfsvoering, telefoonnummer (010) 313 55 41.

Jouw reactie wordt verwerkt door VHVV. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. Onderdeel van de procedure is een assessment. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Ferry van der Pal

Solliciteer op deze vacature


 

3B Wonen

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.